23 juni 2016 - Henk Revenberg - Zomerzonnewende ritueel

Leden avond
Do 23-06-2016
Henk Revenberg
Workshop - Leden
Zomerzonnewende ritueel in het bos

Infopagina

 
 
Henk Revenberg:
 
Van licht naar donker
  Op deze avond
Gnostiek, esoterie en mystiek hebben mij altijd al geboeid en ik heb mij hierin afgelopen jaren meer in verdiept. Ik vond dit o.a. ook terug in sjamanisme, het enneagram, de Tzolkin en tijdens vakanties waarin ik diverse krachtplekken bezocht. In de voetsporen van de Inca sjamanen neem ik je mee op reis.

Afbeelding invoegen

Vorig jaar hebben we met een gedurende vier avonden het medicijnwiel doorlopen, en in het kader hiervan de lente equinox en de zomerzonnewende met elkaar gevierd met een vuur buiten.
 
Ook dit jaar is de gelegenheid om met ritueel en ceremonie op een sjamanistische wijze afscheid te nemen van het voorjaar en de intenties neer te zetten voor de komende periode naar de donkerste dag van het jaar: de winterzonnewende, waarbij we met het Christusfeest de terugkeer van het licht weer kunnen vieren.
 
Opgave vooraf is vereist.
Deelname voor niet leden is beperkt, afhankelijk van het aantal leden dat meedoet.

We verzamelen ons bij de Kiekemure en vertrekken gezamenlijk naar de locatie van waar we gaan lopen naar de krachtplekken in het bos.
 
We zullen omstreeks 23.00 uur terug zijn bji het vertrekpunt.
 
We gebruiken de vijf elementen, aandacht, intentie en stilte om datgene los te laten dat ons niet meer dient en datgene aan te roepen wat wij willen gaan manifesteren in ons leven.
 
Laat de "wet van aantrekking" het werk voor jouw doen. Hoe? Door mee te doen.Jij bent weikom, jij bent het licht dat je wil ervaren in je leven. Laat het schijnen. Voor jeZelf, voor de ander, voor de Wereld.
         
Meer informatie: Geef je op voor deelname, dan ontvang je tijdig de benodigde informatie.
Lees hier wat Jennifer Hoffman schrijft over de energieën van juni 2016.
 
Lees in het gastenboek een verslag van een deelnemer aan de zomerzonnewende. En vind hier een prachtig verhaal "Door de poort".