Donderdag 2 februari 2017 - Filmavond voor leden - Thrive - Gedij & Groei

Openbare avond
Do 02-02-2017
Filmavond - Leden
Doen & Delen
Thrive - Gedij & Groei

website

 
Over de avond - Doen & Delen
We gaan samen kijken naar fragmenten van de film en met elkaar delen:
Wat valt jouw op? wat spreekt jouw aan? Wat vervult jou met angst of hoop?
Welke lichtpuntjes zie jij? Waar kan jij een lichtpuntje zijn?
Kom, deel en ontvang nieuwe inspiratie en bewustzijn. 
 
Aan het woord: 
 
Over de film

THRIVE is een onconventionele documentaire die ons de krachten achter de schermen toont, voor zover dit mogelijk is binnen onze huidige maatschappelijke structuren. De film laat zien wie er aan de touwtjes trekken.

Aan het woord komen wereldwijd bekende revolutionaire denkers zoals:

Duane Elgin, Nassim Haramein, Steven Greer, Jack Kasher, Daniel Sheehan, Adam Trombly, Brian O’Leary, Vandana Shiva, John Gatto, John Robbins, Deepak Chopra, David Icke, Catherine Austin Fitts, G. Edward Griffin, Bill Still, John Perkins, Paul Hawken, Aqeela Sherrills, Evon Peter, Angel Kyodo Williams, Elisabet Sahtouris, Amy Goodman, and Barbara Marx Hubbard.

Wij Worden Wakker

Afbeelding invoegen

 

 

 Doen en Delen
We gaan samen kijken naar fragmenten van de film en met elkaar delen wat jouw opvalt, aanspreekt, vervult met angst of hoop, etc. Welke lichtpuntjes zie jij. Waar kan jij een lichtpuntje zijn. Kom, deel en ontvang nieuwe inspiratie en bewustzijn. 
 
Thrive is moeilijk te vertalen naar een goed Nederlands woord. Feitelijk komt het erop neer dat het woord een dubbele betekenis heeft. In de eerste plaats staat ‘Thrive’ voor ‘gedijen’, maar er zit ook een betekenis in van ‘streven naar’.. Beide betekenissen komen in deze film krachtig naar voren.

Thrive zou je kunnen vertalen als: gedijen, floreren, bloeien, vooruitkomen, tieren, welvaren.

De film ‘Thrive’ is een revolutionaire film die geschaard zal gaan worden in de categorie ‘What the Bleep do we know’ en ‘Down the Rabbit hole’ en ‘The Secret’. Deze film is op 11-11-11 verschenen en beschikbaar op het internet.

THRIVE is een documentaire die de sluier oplicht van wat zich werkelijk afspeelt in onze wereld, zodat je wéét dat er op een mens-onterende wijze wordt omgesprongen met onze vrijheid en universele rechten.

‘Thrive’ ontrafelt de wereldwijde consolidatie van macht die terug te vinden is, in bijna elk aspect van ons leven. De schitterend gecomponeerde opnames van ‘Thrive’ laten ons zien hoe er enorme doorbraken zijn in de wetenschap, in activisme, zoals inderdaad de ‘Occupy’, en uiteindelijk DE grote doorbraak: in ons BEWUSTZIJN!

‘Follow the money!’ en je ontdekt de wortels van onze huidige crisis. Door het geldsysteem naar boven te volgen, toont de documentaire aan, dat er een consolidatie van macht achter bijna ELK aspect van onze levens verborgen zit. Maar Thrive blijft niet hangen in klagen en negativiteit. De film toont oplossingen, bekrachtigt de kijker op ongeëvenaarde wijze en reikt moedige strategieën aan, die ons instrumenten in handen geven om onze levens én onze toekomst weer op te eisen..!

Deze indringende maar prachtige documentaire kan je hierin bekrachtigen door een ongehoorde en brutale strategie te presenteren, waarmee je jouw leven terug kan pakken om daarmee ónze planeet, onze toekomst en die van onze kinderen te verzekeren.


Donderdag 2 februari 2017 - 20:00 uur
Filmavond - Leden, in de kleine zaal
Samen Kijken - Samen Delen