Donderdag 16 februari 2017 - Manuela van der Knaap - Eenheidsbewustzijn en trends in 2017 - 20:00


Openbare avond
Do 16-02-2017
Manuela vd Knaap
Lezing - Openbaar
Eenheidsbewustzijn en trends in 2017

website

 
 
Over de spreker
 
Over de avond
 

Manuela van der Knaap (1967) is kosmisch astrologe. Dat is astrologie bezien vanuit het Eenheidsbewustzijn (non-dualiteit). Dit is ook zeer energetisch werk, o.a. met behulp van kristallen, edelstenen en heilige geometrie.Ze heeft vaker "Mediteren en dromen met Dolfijnen" in het dolfinarium hier in Harderwijk georganiseerd en schrijft ook regelmatig columns voor Spiegelbeeld en nieuwswebsites.

 

 

 Afbeelding invoegen


De avond staat in het teken van het Eenheidsbewustzijn.
 
Eigen verantwoordelijkheid, autonomie, authenticiteit en gelijkwaardigheid zijn in het Eenheidsbewustzijn belangrijke peilers.
Dit zijn tevens de peilers van het Watermantijdperk.
 
Vanuit deze basis en een open houding kunnen we tijdens deze avond met elkaar het Eenheidsbewustzijn ontdekken. We gaan ook met elkaar mediteren met Levensbloemen, DE drager van het Eenheidsbewustzijn, om deze staat van ZIJN nog beter te ervaren en met elkaar te creëren. Van daaruit is het mogelijk om interactief te zijn en de actuele thema’s voor 2017 die de kosmische astrologie aangeeft te benoemen, vragen te stellen en daarmee te onderzoeken en met elkaar helder te maken.
 
Luisteren naar elkaar met respect en gelijkwaardigheid is daarin van groot belang. Dit is een nieuwe manier voor groepsprocessen horend bij het Watermantijdperk dat nu begint te ontluiken en is gebaseerd op Watermanprincipes zoals gelijkwaardigheid en sociaal bewustzijn (groepsbewustzijn).


De levensbloem en een kristalnet dat Manuela opbouwt in de zaal en haar bewustzijnsveld en Wezensessentie geven een veilige basis om iedereen waar mogelijk op zijn of haar eigen manier en tempo te laten openen in het Eenheidsbewustzijnsveld.

Actuele thema’s voor 2017 zijn:
Transformatie, kapot gaan in het oude, loslaten, stilte van het hart, nieuwe visie, slachtoffer-dader patronen, veranderingen in man-vrouw verhoudingen in jezelf en in de wereld, nieuwe ruimte openen in je hart- en energieveld, 4de -5dedimensie.
 
Manuela begint de avond met het delen van haar visie van het Eenheidsbewustzijn, de Schepping en de thema’s voor 2017.

Het jaarartikel over 2017 wordt geschreven, maar dit nieuwe artikel "Meesterschap over handelen" geeft je alvast een voorproefje en gaat over de energie van de eerste maanden van 2017 die zeer intens en diepgaand zijn. 

Terugblik op 2016? Klik hier voor het artikel:
2016 Van wond naar Meesterschap

 Afbeelding invoegen  
De levensbloem en een kristalnet dat Manuela opbouwt in de zaal en haar bewustzijnsveld en Wezensessentie geven een veilige basis om iedereen waar mogelijk op zijn of haar eigen manier en tempo te laten openen in het Eenheidsbewustzijnsveld.
 
We bouwen dit veld met elkaar met aandacht en liefde..
 
Donderdag 16 februari 2017 - 20:00 uur 
Door Manuela van der Knaap
Lezing - Openbaar in de grote zaal