Do 16-03-2017 - Saskia Bosman Workshop - Openbaar - De pijnappelklier, jouw kosmische antenne

Openbare avond
Do 22-12-2016
Saskia Bosman 
Workshop - Openbaar
De pijnappelklier, jouw kosmische antenne

website

 
 
Over de spreker
 
Over het programma
  Over deze avond

Dr. Saskia Bosman is bioloog en zelfstandig onderzoeker. Saskia verdiept zich al 40 jaar in 

de mens, vooral DNA, cellen, hersenen, bewustzijn en evolutie, in de context van het milieu (Aarde en Kosmos).

Saskia biedt deze lezing aan vanuit haar wetenschappelijke interesse, kennis en ervaring als medisch bioloog in de relatie tussen lichaam en geest, doelbewust verbindingen leggend tussen materie en bewustzijn. Zij heeft daarmee als persoonlijk en maatschappelijk doel om bij te dragen aan bewuste menselijke evolutie.

Afbeelding invoegen 


Hoe kun je jouw pijnappelklier inzetten ter ondersteuning van je gezondheid en innerlijke groei? Daar gaan we het o.a. over hebben.
 
Deze lezing gaat over een heel klein maar belangrijk kliertje midden in de hersenen. De cellen ervan zijn zowel hersen-neuronen als hormoonproducerende cellen.
Ze communiceren via electrische signalen met de rest van ons zenuwstelsel en met onze zintuigen en ze geven hormonen af aan ons bloed, die ons hele lichaam beïnvloeden en bepalen in welke bewustzijnsstaat we zijn.
 
De pijnappelklier is de middelaar tussen onze binnen- en buitenwereld, tussen de verschillende bewustzijnsstaten en speelt een belangrijke rol in onze gezondheid.
 
Het orgaantje is een fijn afstembare kosmische ontvanger en antenne.

We beginnen met een geleide meditatie en sluiten af met een meditatieve oefening voor de pijnappelklier. We gaan het verder deze avond hebben over:

De pijnappelklier in gezondheid en genezing:

Over de rol van de pijnappelklier voor het behoud van onze gezondheid en bij ziekten en genezing. Verkalking en ontkalking van de pijnappelklier. De pijnappelklier als middelaar tussen ons lichaam en onze omgeving. De biologie van de pijnappelklier. Met praktische tips.

De pijnappelklier en het bewustzijn:

Evolutie van de pijnappelklier als derde oog en veelzijdig waarnemingsorgaan. De pijnappelklierhormonen maken verschillende bewustzijnsstaten mogelijk. De mogelijke rol van de kristalletjes in de pijnappelkliercellen als zenders en ontvangers. De pijnappelklier als kosmische antenne.