Do 11-05-2017 - Daan Akkerman - Lezing Openbaar - Het Aquariustijdperk... het is begonnen

Openbare avond
Do 11-05-2017
Daan Akkerman
Lezing - Openbaar
Het Aquariustijdperk... het is begonnen

website

 
 
Daan Akkerman
 

  Over deze avond
Afbeelding invoegen
 
Daan Akkerman is geboren en getogen te Westerlee (Groningen), waar hij nog steeds woonachtig is en zijn praktijk als paragnost uitoefent. Als kind zag hij al entiteiten en had ook andere paranormale ervaringen.

Hij was er zich niet van bewust dat anderen dit niet zagen. Ook deed hij toen al spontaan voorspellingen die eigenlijk altijd uitkwamen. Deze gave heeft hij benut en verdiept. Vele mensen zijn inmiddels bij hem op consult geweest. Mensen uit alle rangen en standen en uit vele landen hebben hem geraadpleegd.

Naast zijn werk als paragnost is Daan Akkerman ook trancemedium voor het Esoterisch Genootschap Nederland. Tijdens de trancesessies is Daan Akkerman volledig in trance en krijgt hij antwoorden door van de Meesters van de Witte Broederschap. De sessies worden gepubliceerd in het maandblad Par Lanto.

Daan Akkerman geeft ook leiding aan verdiepings/meditatiebijeenkomsten van het Esoterisch Genootschap. Deze lezingen worden gehouden in Groningen, Leeuwarden,  Amsterdam en Apeldoorn en op uitnodiging op diverse andere plaatsen in Nederland maar ook in Duitsland en Turkije.
 

Het Aquariustijdperk is begonnen. Wij zien hoe snel de wereld zich verandert, precies zoals de Meesters van de Witte Broederschap als sinds decennia voorspellen. Het is niet alleen stoffelijk wat zich verandert, maar vooral ook energetisch. Steeds meer supersensitieve mensen uiten zich, het paranormale is al heel normaal en nieuwetijdskinderen en karma/reïncarnatie zijn totaal ingeburgerde begrippen geworden.

Maar hoe gaat het verder? Hoe gaat de mensheid verder op het pad van de nieuwe tijd? Wat mogen we verwachten van de EU en Rusland of van de politiek? Hoe gaat het verder met de gezondheidszorg? Onderwijs? Hierop geeft Daan Akkerman in deze lezing inzicht en hij zal verhalen over dat wat de geestelijke wereld hierover heeft gezegd.
 
 
Het belooft weer een boeiende avond te worden met verhelderende voorbeelden uit de praktijkervaringen van Daan Akkerman. Na de pauze is er gelegenheid tot dialoog.


         
 
 

BewarenBewarenBewaren