8 juni 2017 - Bert Janssen - Lezing Openbaar - Remote viewing - Zien wat (on)zichtbaar is

Openbare avond
Do 08-06-2017
Bert Janssen
Lezing - Openbaar
Remote viewing

website

 
 
Bert Janssen
 

  Remote viewing
Afbeelding invoegen 
 
Wie is Bert Janssen?
Bert Janssen is bekroond auteur, onderzoeker, ontdekkingsreiziger en inspirerend spreker-entertainer.
 
Na een studie wiskunde is Bert Janssen tien jaar lang mede- eigenaar/directeur van een Opleidings- en Adviesgroep. Een ingrijpende gebeurtenis doet Bert Janssen een andere weg inslaan. Hij gaat boeken schrijven en maakt een aantal documentaires over onderwerpen die allen een spirituele connectie hebben.

Bert Janssen reist de wereld over, gaat in de leer bij een sjamaan en verdiept zich in verschillende aspecten van remote viewing en hyper intuïtie.
 
De structuren van zijn vroegere trainingen en opleidingen, de spirituele onderlaag van zijn boeken en films, de vele sjamanistische ervaringen en de out-of-the-box aspecten van remote viewing en hyperintuïtie (VastVisions.nl), vormen uiteindelijk samen het fundament van wat Bert Janssen nu is: één van de meest hoogenergetisch, geestprikkelende performers, verhalenvertellers en inspirerend trainers-entertainers van deze tijd.
 
In wervelende en sprankelende performances – gevuld met drama en dreunend dynamiet – maakt hij zijn publiek deelgenoot van verbazingwekkende zaken en messcherpe, to-the-point analyses. Voeg daarbij een niet te stoppen enthousiasme en een flinke dosis humor en het zal duidelijk zijn waarom zijn optredens lang nagalmen.
 
 
 


Remote viewing is een techniek die je in staat stelt dingen te zien die je normaliter niet kunt zien. Bijvoorbeeld omdat ze ver weg zijn. Veel verder dan je oog reikt. Of omdat ze verstopt zijn, bijvoorbeeld een foto in een gesloten envelop. De gedachte achter remote viewing is dat ondanks dat je een voorwerp of situatie niet kunt zien, de informatie erover wel degelijk beschikbaar is. Denk daarbij aan het morfogenetische veld van Rupert Sheldrake, of aan de Akashic records. Je onbewuste heeft vrij toegang tot deze informatie. Je bewuste kan er echter niet zomaar bij.

  • Waarom en hoe werkt remote viewing?
  • Kun je het leren?
  • Wat heb je er in het dagelijkse leven aan?
  • Is remote viewing beperkt tot het hier en nu?
  • Wat is het verschil tussen remote viewing en shamanic seeing?

Laat je meevoeren op de woelige baren van een verhaal verteld door Bert Janssen, waarin hij antwoord zal geven op al deze vragen en nog veel meer.  Een verhaal gelardeerd met eigen ervaringen en doorspekt met vele fascinerende voorbeelden.


         
 
 

 
BewarenBewarenBewarenBewaren