22 juni 2017 - Henk Revenberg - Zomerzonnewenderitueel: Het Paradijs

Ledenavond
Do 22-06-2017
Henk Revenberg
Workshop - Leden 
Zomerzonnewenderitueel in het bos 
 
Henk Revenberg
 
Van licht naar donker
  Op deze avond
Gnostiek, esoterie en mystiek hebben mij altijd al geboeid en ik heb mij hierin afgelopen jaren meer in verdiept. Ik vond dit o.a. ook terug in sjamanisme, het enneagram, de Tzolkin en tijdens vakanties waarin ik diverse krachtplekken bezocht. In de voetsporen van de Inca sjamanen neem ik je mee op reis.

Afbeelding invoegen 

Ook dit jaar is er weer de gelegenheid om met ritueel en ceremonie op een sjamanistische wijze afscheid te nemen van het voorjaar en de intenties neer te zetten voor de komende periode op de kortste nacht van het jaar:
de zomerzonnewende. 
 
We gaan weer op weg naar naar de donkerste dag van het jaar: de winterzonnewende, waarbij we met het Christusfeest de terugkeer van het licht weer kunnen vieren.
 
Opgave vooraf is vereist.
Zend een e-mail voor opgave naar: 
 
Er is sprake van een vergoeding van
€ 5,00 voor deelname.
  
Deelname voor niet-leden is beperkt, afhankelijk van het aantal leden dat meedoet. 

We verzamelen ons bij de Kiekmure en vertrekken gezamenlijk naar de locatie van waar we gaan lopen naar de krachtplekken in het bos.
 
We zullen omstreeks 23.00 uur terug zijn bij het vertrekpunt.
 
We gebruiken de vijf elementen, aandacht, intentie en stilte om datgene los te laten dat ons niet meer dient en datgene aan te roepen wat wij willen gaan manifesteren in ons leven.
 
Laat de "wet van aantrekking" het werk voor jou doen. Hoe? Door mee te doen. Jij bent welkom, jij bent het licht dat je wil ervaren in je leven. Laat het schijnen. Voor jeZelf, voor de ander, voor de Wereld. 
         

 
BewarenBewarenBewarenBewaren