30 januari 2020

www.upgradejezelf.nl


 
Dennis Huizenga - Ademhaling
Connectie tussen ademhaling, mentale staat, opname van voedingsstoffen en spiritualiteit

Dennis Huizenga is auteur van het boek Upgrade jezelf. Hij is erkend Buteykotherapeut en verdiept zich al ruim 22 jaar in lichamelijke en geestelijke gezondheid. Hij werkt ongeveer
14 jaar als holistisch coach om mensen te helpen meer balans te genereren in hun leven.
 
Ademhaling is de specialiteit van Dennis. Hij heeft veel mensen geholpen om af te komen van onder andere hun chronische hyperventilatie, angsten of astma. ‘Ademhaling is een van de meest onderschatte tools voor een goede gezondheid’, aldus Dennis. Naast ademhaling helpt Dennis mensen bewust te laten kijken naar andere facetten in hun leven, zoals mindset, voeding en seksualiteit.

Tijdens de lezing legt Dennis uit hoe een gebalanceerde ademhaling bijdraagt aan een meer ontspannen mentale staat, maar ook aan een betere opname van voedingsstoffen. Hierdoor wordt het zelfgenererend vermogen van het lichaam gestimuleerd. 'Wanneer het vehicle in balans is, komt er meer ruimte om spiritualiteit te ervaren.' Daarom zal Dennis dieper ingaan op de connectie tussen lichaam, geest en psyche. Hierbij wordt onder andere de Buteykomethode uitgelegd en zijn zelfontwikkelde methode om weer terug in het nu te komen.

Tijdens de lezing zal er voldoende tijd zijn om vragen te stellen.