21 november 2019 - Rudi Klijnstra

Openbare avond

rudiklijnstra.jimdo.com
 
Zoektocht naar Shambhala
 
Rudi Klijnstra is kunstenaar, fotograaf, en schrijver. Rudi heeft veel ervaring op het gebied van krachtplaatsen, graancirkels, Keltische Mythologie, Shambhala enzovoort en hij staat in nauw contact met bewustzijnsvormen uit andere dimensies zoals Deva’s en Elfen. Hij ziet en fotografeert ze vaak.
 
Hij onderzoekt graancirkels al sinds 1989 en schreef daar drie boeken over, namelijk Graancirkels, codes uit een andere dimensie, Andere dimensies, voorbij tijd en ruimte en In de ban van de Cirkel. Hij beschrijft verschillende fenomenen zoals lichtbollen en lichtvoertuigen die hij verbindt met sjamanisme en dimensiereizen.
 
Over Shambhala, waar Rudi deze avond bij Helios over komt spreken, schreef hij het boek Shambhala – het verborgen land waar het wiel van de tijd stilstaat. Op de achterflap van het boek staat te lezen...
 
In het hart van Azië moet ergens in een geheime vallei een verborgen koninkrijk zijn. Over dit paradijselijk oord op aarde bestaan eeuwenoude legenden, liederen en folklore die vertellen dat de tijd daar stil staat en de bewoners zelf mogen bepalen hoe lang zij willen leven. Onder verschillende benamingen is dit mysterieuze koninkrijk bekend. Onder de noemer Shambhala is het in de westerse wereld het meest verspreid door de verhalen van ontdekkingsreizigers en bergbeklimmers aan het begin van de vorige eeuw. Ondanks dat communistische regimes in Centraal Azië gepoogd hebben om de culturele tradities en religieuze stromingen uit te roeien zijn de eeuwenoude legenden en profetieën van Shambhala er blijven bestaan. Hieruit blijkt de tijdloze waarheid van deze overlevering die de bron is van talrijke oude culturen en mystieke tradities.