23 mei 2019 - Master Sha

Ledenavond
www.MasterShaTaoCenter.nl
 
Ervaring met Tao Kalligrafie


Dr. en Master Zhi Gang Sha is als arts opgeleid in de westerse geneeskunde, de traditionele Chinese geneeskunde en acupunctuur en is een grootmeester in vele oude disciplines, waaronder tai chi, qi gong, kung fu, I Ching en feng shui.
Master Sha is als expert op het gebied van de ziel betrokken bij het vooruitstrevende wetenschappelijk onderzoek naar cellulaire heling dat nu in China plaatsvindt. In het Westen is hij betrokken bij baanbrekend onderzoek naar de effecten van de ziel op het menselijk systeem.
Als grondlegger van Soul Mind Body Medicine, heeft Master Sha vele mensen bekrachtigd om gezondheid, geluk en succes te kunnen ervaren.

Heel de ziel eerst, dan zal healing van geest en lichaam volgen.
~ Dr. and Master Zhi Gang Sha ~
 
Master Sha Tao Center
Ben je op zoek naar een oplossing voor een fysieke klacht, aandoening, relatie of ander levensthema? Sta je open voor nieuwe baanbrekende mogelijkheden? Ben je bereid om ook je eigen aandeel te leveren? Ontdek Soul healing, de kracht van Tao Kalligrafie en Tao Chang healing.

Eenheid in ziel, hart, geest, energie en lichaam brengen is de kern. Dit betekent het bereiken van optimale afstemming en samenwerking tussen je ziel, hart, geest en lichaam. Het maakt daarbij niet uit of je klacht of aandoening fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel is.

Het Master Sha Tao Center biedt allerlei activiteiten, workshops en bijeenkomsten om jou te helpen een antwoord te vinden op jouw vraag. Alle activiteiten van het Master Sha Tao Center zijn gebaseerd op het werk en de inzichten van Dr. and Master Zhi Gang Sha.
 
Ervaring met Tao Kalligrafie
Liefde, verbinding en saamhorigheid zijn belangrijke thema’s in het leven. Soms voel jij je eenzaam en geïsoleerd en zoek je naar een manier om hieruit te komen. Het goede nieuws is dat er een methode is die jou hierin kan ondersteunen: Tao Kalligrafie!
Dit zijn kalligrafieën, die met hun unieke licht en zuiverheid positieve verandering kunnen brengen in alle aspecten van jouw leven. Wil jij meer weten over deze kalligrafieën en oefeningen doen om zelf te ervaren hoe deze kalligrafieën jou kunnen ondersteunen? Kom dan donderdagavond 23 mei naar Helios om Tao Kalligafie te ervaren.