28 maart 2019 - Esther Foppen

 Ledenavond
Esther Foppen

www.estherfoppen.nl
 
De Magie van Intuïtief Tekenen

Esther Foppen is creatief intuïtief coach. Zij heeft een eigen praktijk waarin zij voornamelijk moeders begeleidt naar meer rust in hun hoofd, ruimte voor henzelf en kleur en magie in hun leven. Dit alles bereiken deze dames door hun intuïtie weer te (h)erkennen op een creatieve manier. Door te creëren hebben ze zelf weer de touwtjes in handen en maken ze hun droomleven waar, zodat ze beseffen dat ze onderdeel zijn van een groter geheel. Dat geeft rust. Dit leven zij op hun beurt weer voor, voor hun kinderen.
Esther is ervan overtuigd dat alles mogelijk is. Esther: Leef je leven in mogelijkheden. Zo kan ik mijn missie uitdragen: een mooiere wereld vol magie en kleur.
 
Bij deze interactieve lezing krijg je niet alleen te horen wat intuïtief tekenen inhoudt, maar ervaar je zelf de magie ervan door te doen. In het kort vertelt Esther wat intuïtief tekenen je kan brengen en wat kleur voor je kan doen. De chakra’s komen ook aan bod in dit verhaal. Daarnaast ga je zelf aan de slag. Het mooie van intuïtief tekenen is dat alles wat je tekent goed is; er is geen tekenervaring voor nodig!
 
In overleg met Esther staat deze avond in het teken van Helios.