28 februari 2019 - Linda Daniels

Ledenavond
Linda Daniels
www.fair-vision.eu
 
Kangenwater

Over het onderwerp
 

  Over deze avond
 
Gletsjerwater

In de eerste helft van de vorige eeuw ontdekten Russische en Japanse wetenschappers een fenomeen dat hen sterk boeide. Op verschillende plekken in de wereld namen zij stammen waar die bovengemiddeld oud werden en die deze leeftijd bereikten zonder de bekende ouderdomsziekten. Het geheim hiervan zat hem in het water dat deze stammen dronken, namelijk het pas gesmolten water uit de gletsjers. Na uitgebreid onderzoek van dit water uit onder andere de Alpen, de Himalaya en de Kaukasus ontdekten de wetenschappers de eigenschappen die helende en regenererende effecten hadden op het lichaam. Hier werd de basis gelegd voor een langdurig onderzoek naar het water dat wij tegenwoordig als geïoniseerd water kennen.

De basis voor een lang en klachtenvrij leven is gelegen in goede ontzuring, afvoer van afvalstoffen en diepgaande hydratatie.
 


 
De eigenschappen van geïoniseerd water

Het onderzochte water was hoog alkalisch (had een pH van 9.5), zat vol met natuurlijke antioxidanten en was anders gestructureerd. Het was micro-geclusterd. Dit laatste maakt dat het water beter werd opgenomen in het lichaam en dieper doordrong in de cellen. De eerstgenoemde eigenschappen zorgde dat lichaamsverzuring en veroudering tegen werden gegaan.

Geïoniseerd water is
- Hoog alkalisch
- Rijk aan anti-oxidanten
- Micro-geclusterd


Kangenwater
Vandaag de dag hoeven we niet aan een gletsjer te wonen om toch van de gezondheidsvoordelen van dit bijzondere water te genieten. Voortbordurend op het werk van genoemde wetenschappers is er een apparaat ontwikkeld dat  kraanwater omvormt naar gletsjerwater, Kangenwater genoemd. Kangen betekent in het Japans ‘terug naar de bron’!
 
 
Linda Daniels

 
Hoor en proef deze avond

Op deze avond hoor je wat Kangenwater voor jou kan betekenen. De gezondheids-voordelen worden niet alleen uitgelegd, maar ook door testjes aangetoond. Je kunt je eigen behandelde of gefilterde water meenemen en de resultaten vergelijken. Ook is er meer dan genoeg Kangenwater aanwezig om dit bijzondere water zelf te proeven.

Aangeboden door Fair Vision
De intentie van Fair Vision, een duurzame en holistische webshop, is middels presentaties, blogs en informatieve platforms bewustzijn te creëren op het gebied van duurzaamheid, holisme en eerlijke gezondheid. Met nu zo’n 7000 producten in de shop biedt Fair Vision haar klanten een ruim en gevarieerd aanbod. Fair Vision selecteert zorgvuldig de producten en ondernemers op een aantal criteria zoals fairtrade en duurzaamheid en hecht er belang aan dat de ondernemer werkelijk produceert vanuit ‘Hart voor onze mooie Wereld en al haar bewoners’.

Namens Fair vision vertellen Jasper Hendrix, Sonja Buijs en Linda Daniels je deze avond alles over één van de  topproducten uit de shop: Kangenwater.
 

 
Sonja Buijs