6 december 2018 - Henk Revenberg

Ledenavond
Henk Revenberg

 
De innerlijke weg
 Het ontwaken van het vrouwelijke

Over Henk Revenberg
 
De innerlijke weg
  Over deze avond
 
Gnostiek, esoterie, religie en het Grote Mysterie, het AL dat IS, hebben mij vanaf jonge leeftijd geboeid. Ik ben een zoeker, een verkenner, en nomade op het smalle pad, de Gulden Middenweg. Het is een pad dat mij leidt naar binnen. Het is een eenzaam pad vol kuilen, obstakels, misleidingen en verleidingen. Een pad van vallen, opstaan en weer doorgaan. Maar ook een pad vol vrijheid, met vergezichten en mooie uitzichten. Ik laat mij hierbij leiden door Jeshua en de Christusenergie, die velen roept, en waaraan door weinigen gehoor wordt gegeven. 
 

 


 
We gaan ons afstemmen op onze innerlijke stem. Want de roep van jouw Ware Zelf wordt enkel gehoord in je eigen Heilig Hart. Christus komt niet op de wolken (van de aarde) maar in de stilte in mij, in jou en in ieder die zich hiervoor openstelt (op de aarde). De Christusenergie kent duizend namen en gezichten en is toch onnoembaar en ongrijpbaar. Geef het geen naam, maar ervaar het ZELF in jeZelf.

We gaan het smalle pad van de middenweg op met de aandacht en de intentie om ons af te stemmen op het mannelijke en het vrouwelijke, in onszelf, om zo binnen en buiten, en boven en beneden te smeden tot alchemistische eenheid in ons Hart. In de stilte en in jouw hart wordt het Heilig Kind geboren.

We geven ons over aan het ongekende, de vrouwelijke (Christus)energie, de kracht van de Liefde, de scheppingskracht van het leven en de vreugde van het stromen, bewegen en veranderen.


 
 


 
We gaan werken met muziek, beelden, geleide meditatie en inspirerende woorden.

Je komt de ruimte binnen in stilte en zoekt een plek in de kring, in stilte. Je stemt je af op de helende klanken, de beelden, de kleuren en de geuren. Ervaar de stilte in jezelf. Kom op de plek waar je bent, in het hier en nu. Kom thuis bij je ZELF.

Er is geen pauze; neem een flesje water mee en een dekentje dat je om je heen kan slaan als de dat wilt. De deur gaat dicht om 20.00 uur, wie te laat komt wordt gevraagd buiten te blijven om de meditaties en de innerlijke stilte niet te onderbreken. We starten om 20.00 uur en gaan door tot ongeveer 21.30 uur, waarna we een pauze hebben met daarna een afsluiting van de avond en gelegenheid voor vragen en het delen van ervaringen.