22 november 2018 - Mai Lan Peg

Openbare avond
Mai Lan Peg
www.dance-for-life.nl
 
Biodanza
 
Over de spreker
 

  Over deze avond
 
Mai Lan Peg Meijboom verhuisde als kind van het Verre Oosten naar Nederland, wat een grote verandering voor haar betekende. Na het lyceum volgden vele HBO-opleidingen en banen in het bedrijfsleven. Na een periode van zorg voor zieke familieleden en een ernstig auto-ongeluk dat zij zelf meemaakte, werd zij zich steeds meer bewust van de essentie van het leven en maakte zij de ommezwaai naar de danswereld.
 
Voor Mai Lan Peg, natuurmens als zij is, is de expressie in dans helend gebleken. Zij volgde opleidingen tot docent danstherapie, docent sacrale dans en didactisch facilitator in Biodanza.

Voor Mai Lan Peg betekent Biodanza een waar thuiskomen in haarzelf en nog meer haar beste maatje te worden door zichzelf te beleven en die ervaring ook met mededansers uit te wisselen.
 
Je voelt je goed, veilig
en verbonden met Al. 
 
Afbeelding invoegen


 
 

 
Dansen met groepen van alle leeftijden ervaart Mai Lan Peg als een rijke uitwisseling. Het kan dan gaan om kinderen op scholen, volwassenen in organisaties en in open groepen of om ouderen in zorgcentra, ook in de geriatrie. Met haar workshops biedt zij specialisaties in Biodanza aan, bijvoorbeeld met stem en percussie, de vier elementen, de Engelenworkshops, zomervakanties in binnen- en buitenland en nog veel meer.

De verdieping in de Biodanzaworkshops ziet Mai Lan Peg als de grote beurt voor een auto. Zeker zo belangrijk is het regelmatig dansen in een (twee)wekelijkse groep om een goede motoriek teleren en te onderhouden, jezelf te beleven en je gevoelens ruimte te geven. Ze ziet dit al een kleine beurt van de auto en ook de auto kan niet zonder de kleine onderhoudsbeurt.

Ook sacrale dansen behoren tot haar passies. Ze heeft met haar sacrale dansen wel eens kerkdiensten mogen ondersteunen met Pasen en met Kerst.
 
In Harderwijk in de Kiekmure is er iedere twee weken op de maandagavond een Biodanzadansavond. Instroom is mogelijk na een persoonlijk gesprekje vooraf. Gemiste avonden in de cursus kunnen in Epe worden ingehaald.

 
Op deze avond zal Mai Lan Peg aan de hand van beeldmateriaal en boeken uitleggen wat Biodanza is. 
 
Na de pauze kan men zelf Biodanza ervaren. Natuurlijk is er gelegenheid om vragen te stellen.
 


Meer info vind je op www.dance-for-life.nl