5 april 2018 - Gerrit Gielen

Openbare avond
Gerrit Gielen
www.gerrit-gielen.nl
 
Innerlijk Heel worden
 
Over de spreker
 
Over deze avond
 
 
Gerrit Gielen (1956) is spiritueel hypnotherapeut met een praktijk in Tilburg. Naast consulten geeft hij workshops en lezingen op het gebied van spiritualiteit in het binnen- en buitenland.
Hij is schrijver van artikelen op het gebied van spiritualiteit, psychologie en esoterie die onder meer in het Engels, Duits, Frans en Chinees vertaald worden. Ze worden geplaatst op websites over de hele wereld.
 
Afbeelding invoegen 
Veel mensen voelen zich niet thuis in deze wereld. Ze verlangen naar een andere wereld, een wereld van eenheid, licht en liefde. Ze verlangen naar de bron, de energie van thuis. In deze wereld voelen ze zich eenzaam, afgescheiden en onbegrepen.
De mensheid lijkt het contact met die bron verloren te hebben. De gevolgen daarvan zien we om ons heen: een wereld uit balans.

Hoe kan dit? Als alles één is, hoe is het dan mogelijk dat deze wereld daar niet bij lijkt te horen? Wat kunnen we doen om die eenheid te herstellen?

In deze lezing ga ik in op de vraag wat eenheid eigenlijk is. Verder leg ik uit hoe de angsten en op angst gebaseerde overtuigingen van onze samenleving ons de illusie geven gescheiden te zijn van onze bron en voor innerlijke gespletenheid zorgen.

Als we ons weer verbonden willen voelen met het universum zullen we in de eerste plaats onze innerlijke eenheid moeten herstellen.

 
Naast de lezing wil Gerrit ook enkele meditaties doen die kunnen helpen bij het proces van innerlijke heelwording.
 
Gerrit Gielen is de man van het bekende channel Pamela Kribbe. Tijdens de avond zal het mogelijk CD’s en boeken van zijn vrouw Pamela Kribbe aan te schaffen.
 
Meer informatie over Pamela kun je
lezen op haar eigen website www.pamela.jeshua.net

Voor € 25 per jaar kun je een abonnement nemen op de maandelijkse channeling van Pamela en de meditatie van Gerrit via www.pamela.jeshua.net
Kies in linkermenu voor Channelings > Abonnement.