8 februari - Een innerlijke bewustzijnsreis met Music from Source

Openbare avond
Frits Evelein  Music from Source www.musicfromsource.net
 
Kosmisch Bewustzijn en Energie vertaald in klank
 
Over de spreker
 
Over deze avond
  Music from Source
 
Dr. Frits Evelein (1956) creëert Music from Source, publiceert en geeft ervaringsgerichte workshops en masterclasses over onderwijs, kunst en bewustzijn.

Een leven vol spirituele, artistieke en wetenschappelijke ervaringen leidde in 2010 tot de keuze mijn duobanen aan de Universiteit Utrecht en het Rotterdams Conservatorium vaarwel te zeggen en mij te begeven op een compleet nieuw pad. Sindsdien componeer ik meditatieve en energetische bewustzijnsmuziek Music from Source, werk ik aan de ontwikkeling van onderwijs gebaseerd op Kosmisch bewustzijn en coach ik mensen in hun processen van ontwaken in wie ze werkelijk zijn. 
 
Afbeelding invoegen


 
Dit wordt een ervaringsgerichte en informatieve avond die als een innerlijke reis verloopt. Een reis in de wereld van bewustzijn, je eigen hoger bewustzijn, energie en verbinding. Op deze reis maken we gebruik van muziek die speciaal gemaakt is om het openen en verruimen van je bewustzijn te ondersteunen zodat je zeer diepe en authentieke ervaringen hebt. Ervaringen die je helpen te voelen hoe prachtig het zelfgenezend en zelfherstellend vermogen in je lichaam is. Je hoeft het alleen maar te herkennen en liefdevol te ondersteunen. Ook kun je in je hart ervaren hoe je als mens oneindig verbonden bent met je hoger bewustzijn en hoe je deel bent van het universum vol leven en liefde. 

De ervaringen gedurende deze avond worden gedragen door muziek en in het uitwisselen van indrukken en de reflecties bespreken we enkele hoofdthema’s die zich aandienen zoals:
  • wat is en hoe voelt bewustzijn?
  • wat is en hoe voelt energie?
  • hoe werkt ons hoger bewustzijn?
  • wat ervaar ik als de Bron en hoe ben ik hiermee verbonden?
Ook komen gebeurtenissen in deze tijd, bezien vanuit een kosmisch perspectief aan de orde en hoe je hier dagelijks en spiritueel mee kunt omgaan.

 
Op deze avond wordt Music from Source gebruikt. Dit is eigenlijk anders dan muziek in de normale zin van het woord. Het is kosmisch bewustzijn en energie vertaald in klank. Het componeren geschiedt in een staat van meditatie en afstemming gebaseerd op de Omnium Methode van Caroline Cory. Zo is de klank een soort energetisch prisma dat multidimensionale informatie en energie kan vertalen in aardse tijd-en-ruimte en menselijke ervaring. Door bewustzijnsresonantie trilt deze informatie in je en communiceert met je bewustzijn. Hierdoor activeert het de sluimerende potentiële energie van je hoger bewustzijn tot diep in je cellen, waardoor het proces van herinneren en spiritueel ontwaken ondersteund en versterkt wordt. Zo kan de energie van je geestelijke oorsprong, je hoger bewustzijn en je oorspronkelijke kwaliteiten versterkt worden en zich integreren in je menselijke dagelijkse leven. Hierdoor versterkt zich diepe ontspanning, je zelfgenezend en zelfherstellend vermogen, innerlijke verbinding, innerlijke vrede, creativiteit, liefde en levensvreugde.

Voor meer informatie en muziek: