25 januari 2018 - Peggy van der Burgt - Energetische zingeving

Ledenavond
Peggy van der Burgt
    Ledenavond www.helder.squarespace.com   

Peggy van der Burgt

Wat is energetische zingeving?
  Over deze avond
Na mijn opleiding tot reikimaster heb ik vijf jaar met veel plezier een praktijk gehad bij Centre Lothlorien in Noordoost Frankrijk. Naast het geven van meditatie en healing was ik daar vooral druk met het verzorgen van het ontbijt, de lunch, de moestuin enzovoort, enzovoort.
Ik ben terug naar Nederland gekeerd om Zingeving & Spiritualiteit te studeren
aan de Hogeschool voor Geesteswetenschappen in Utrecht, gevolgd door een opleiding tot
Mindful Analyst.
Door al mijn ervaring samen te mixen is mijn energetische zingevingspraktijk ontstaan.
 
Afbeelding invoegen

 Zingeving wil zeggen dat we op zoek gaan/zijn naar een betekenisvol leven. Voor eenieder ligt deze betekenis op een ander vlak. We zijn geneigd ons leven in te kleuren aan de hand van onze gedachten maar in hoeverre zijn deze gedachten echt van onszelf? Ons wereldbeeld en zelfbeeld is vaak gevormd naar de morele en ethische standaard van onze omgeving. Onze familie en vrienden bepalen mede wat voor ons belangrijk is.
 
Maar wat als dit diep van binnen toch niet bij je blijkt te passen? Het leven zal als een strijd gaan voelen.
Hoe komen we nu achter onze eigen waarheid?
Wat is de betekenis van een zinvol leven voor mij?
Een energetische behandeling helpt je om de antwoorden in jezelf te vinden. Zo geeft een inzicht in de werking van je chakra’s een beeld op welk gebied in je leven je op slot zit of juist teveel van jezelf geeft. Wil je op zoek naar je innerlijke leiding begin dan met een reis door je chakra’s.
 
 

Het wordt vooral een avond van ervaren.
We beginnen met een korte hartchakrameditatie om met onszelf en elkaar in verbinding te komen. Daarna volgt een kort verslag over Peggy's eigen reis, gevolgd door een uitleg over de zeven hoofdchakra’s en hun werking.

Voor de pauze doen we nog een oefening om vanuit ons hart met elkaar in verbinding te treden en na de pauze neemt Peggy je mee op een reis door je chakra’s. Liggend op je matje - zittend mag ook als je dit fijner vindt - luister je naar een verhaal waarin Peggy je langzaam meeneemt vanuit je eerste chakra naar het zevende chakra, zodat je heerlijk ontspannen weer naar huis zult gaan.

Graag zelf meenemen: matje en eventueel een deken
 
Meer informatie over Peggy vind je op
www.helder.squarespace.com
 
De muziek voor de meditatie kan je hier op youtube vinden.