11 januari 2018 - Sjaan van der Gaauw

Openbare avond
Sjaan van der Gaauw  Heldervoelend en helderziend medium www.sjaanmedium.nl
 
 
Sjaan van der Gaauw
 

  Over deze avond
 
Sjaan van der Gaauw is een heldervoelend en helderziend medium, een verbindingslijn tussen hemel en aarde. Geboren met een sterke intuïtie, het zesde zintuig, maakt ze contact met andere werelden en is daarmee een communicatiekanaal. Zo krijgt ze de informatie door die belangrijk of noodzakelijk is voor de persoonlijke groei van degene om wie het op dat moment gaat.
 
Sjaan is een begeleidster in de spirituele wereld en een coach tijdens jouw ontdekkingstocht, met de intuïtie als leidraad en met de ontluiking van je ware aard als resultaat. Ze leert je je opnieuw bewust te worden van je intuïtieve vermogens en daarop te vertrouwen. Via je hart leert ze je zien wie je werkelijk bent, waardoor je je kan bevrijden van beperkende denkbeelden over jezelf. En van de verwachtingen die je jezelf oplegt of die door anderen worden opgelegd.
  
Afbeelding invoegen

Je inzicht wordt vergroot. Je komt in je eigen kracht en harmonie kenmerkt je leven. Velen zijn zichzelf kwijtgeraakt. Ze zitten gevangen in hun gedachten en zijn afgesneden van hun hart.
 
Sjaan wil hen, die verlangen naar innerlijke verandering, helpen zichzelf weer te vinden. Om opnieuw in contact te komen met wie ze in essentie zijn. Hoe? Eerlijk, respectvol, zorgvuldig, liefdevol, zuiver en met compassie.
 

 


 
Beleef een meditatie en maak contact met de energie van engelen.

Op deze avond wordt er een engelenkaart getrokken met een persoonlijke boodschap en doet Sjaan een aantal spontane waarnemingen.
 
 
Meer weten over Sjaan van der Gaauw?
 
Haar website is www.sjaanmedium.nl
 
 
 
Afbeelding invoegen