16 november 2017 - Karen Walthuis - Hoe word ik echt rijk?

Openbare avond
Karen Walthuis   Lezing www.karenwalthuis.nl


Karen Walthuis
 
Een frisse kijk
  Over deze avond
Karen Walthuis is blikopener. Met haar diepgang, humor en directe taal legt ze de verbinding tussen het alledaagse en het spirituele, tussen de maatschappij waarin we leven en onze innerlijke beleving ervan. Ze inspireert je om stil te staan bij de manier waarop je je tot jezelf, de ander en de wereld verhoudt.

Afbeelding invoegenIn haar laatste boek Hoe word ik echt rijk? – een frisse kijk op ons moderne bestaan, onderzoekt ze de geldigheid van de collectieve aannames over 10 onderwerpen (met een G) die nogal bepalend zijn voor ons (samen)leven. Denk hierbij aan de illusies die we hebben over geld, geluk en goeroes. Wat de andere 7 G’s zijn, kun je lezen op haar website.
 
Via een – meestal pijnlijk – bewustwordingsproces, bereik je vrijheid, rust en duurzame zelfverrijking. Natuurlijk in mentale zin. Het boek is een continue uitnodiging om stil te staan bij je eigen overtuigingen en patronen en zo scherper te zien wat werkelijk belangrijk voor je is..., schreef een recensente erover in het Tijdschrift voor Coaching.

Karen: Ik wil een positieve bijdrage leveren aan een gezondere en duurzamere samenleving, waarin iedereen tot haar of zijn recht kan komen. Als mensen zichzelf onderzoeken ontstaat er meer innerlijke vrede, wijsheid, creativiteit en compassie.


 

 


 


Een persoonlijk verhaal van Karen is het startsein voor je zelfonderzoek. En voor uitwisseling met elkaar. Gaandeweg ontdek je dat je waarheden ook maar interpretaties van de werkelijkheid blijken te zijn. En dat we allemaal in onze eigen wereld leven. En dat schept dan weer allemaal nieuwe mogelijkheden.
 
Je kijk op jezelf, de ander en de wereld zal na deze avond niet meer dezelfde zijn…
 
Alleen op deze avond kun je het boek kopen voor € 15 (in plaats van € 22,50). 
 
Afbeelding invoegen
         
 
BewarenBewaren