7 september 2017 - Adri Blonk - Over het boek Liefde en over Touch of Matrix

Ledenavond
Adri Blonk  Lezing www.aider.nl
 
 
Adri Blonk Liefde   Over deze avond
Adri Blonk werkt als healer met helingsmethodes als Reiki, Quantum Touch, Theta-heling, Oneness Deeksha en Touch of Matrix. 
 
Na zijn eerste boek Waarheid heeft Adri nu een tweede boek uitgegeven met de titel Liefde.

 
Afbeelding invoegen


Lief mens,
 
Besef goed dat niets zo belangrijk is als liefde. Bedoeld wordt hier vanzelfsprekend onvoorwaardelijke liefde! Ga daar naar op zoek in jouw leven. Realiseer je hierbij goed dat ieder mens de liefdevolle Godsvonk met zich meedraagt.

Zo begint het boek Liefde dat Adri Blonk als tweede boek ontvangen heeft.
 
Afbeelding invoegen

Dit boek is te bestellen via www.boekenbestellen.nl 


Adri Blonk zal iets vertellen over hoe het boek Liefde tot stand is gekomen.
 
Touch of Matrix is het andere onderwerp van deze avond. Touch of Matrix wordt ook wel aangeduid als een allesomvattende bewustzijnsmethode die letterlijk en figuurlijk alles in beweging brengt. Dit wordt ondersteund door de kwantumfysica, de wetenschap die zegt dat alles uit licht en informatie bestaat en dat alles en iedereen met elkaar is verbonden.
Touch of Matrix is een geschikte methode om weer dichter bij jezelf te komen door het verwijderen van fysieke, emotionele, mentale blokkades en dergelijke.
 
Touch of Matrix is de kunst van transformeren vanuit zuiver bewustzijn. Deze door Günther de Jong uit Enschede ontwikkelde methode is een aparte ervaring en omvat vele elementen uit andere vormen van therapie. Touch of Matrix werkt op een diep niveau en zorgt in het algemeen voor snelle resultaten. 
 
Een deel van de avond zal Adri deze methode toepassen op de aanwezigen.