Laat je mening horen over onze activiteiten via ons gastenboek


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 volgende »

Terugblik op een Reiki weekend:
Ons senior lid en Reiki master Tineke Schouten heeft in het weekend 16 / 17 oktober met hulp van haar dochters Kitty en Emmely en vriendin Belinda een Reiki 1 cursus verzorgd voor een 6 tal deelnemers, waaronder ik zelf. Het was fantastisch en verrijkend. We zagen onze Tineke in een glansrol en haar hulptroepen lieten het mooiste zien wat een mens voor een ander kan zijn. Hulde aan alle 4 voor de overdracht van de basiskennis over Reiki, maar ook voor de persoonlijke verzorging en de sfeervolle wijze waarop zij 2 zaaltjes in de Kiemure hadden ingericht. We kregen ook huiswerk mee voor de komende 3 maanden: Oefenen... Toepassen.

Anne Prins - 24-10-2015 - 12:44

Vorig jaar rond deze tijd kwam de discussie op gang over het voortbestaan van Helios. Ik was daar als toenmalig bestuurslid als mede initiatiefnemer zeer bij betrokken. Intussen zijn we een jaar verder en doet Helios onder leiding van een nieuw enthousiast bestuur weer de mooiste dingen, die ook lekker veel nieuw publiek aantrekken. Ik ben blij dat ik daar nu als gewoon consumerend lid van mag genieten. Bedankt, nieuwe bestuursleden en bedankt ook, leden en bezoekers van Helios.

Anne Prins - 24-10-2015 - 12:35

Van de spreker ontvingen het volgende bericht: Na een lange tijd weer een avond gegeven voor de Helios mensen in de zaal, psygometrie, spontane waarnemingen gedaan.De sfeer was heerlijk, een lief bestuur die dit liefdevol doet. Ook de mensen in de zaal waren begripvol met veel aandacht voor de medemens.Ik heb het als een waardevolle avond ervaren, zodat ik graag nog een keertje terug wil komen, want ondanks dat ik pas om 22.45 uur stopte, was er tijd te kort. Lief bestuur, ga door met jullie vereniging zodat nog meer mensen het kunnen ervaren en beleven ! Harte groet, Leo Roodveldt, paragnost helderziende

ingrid Klooster-Oldhoff - 13-10-2015 - 17:25

Op donderdagavond 8 oktober ben ik als nieuw lid voor het eerst aanwezig geweest bij een avond van Helios in de Kiekmure. De mensen en de sfeer waren heel erg liefdevol. Ik heb kennis gemaakt met een groot aantal nieuwe mensen en ik voelde me meteen helemaal thuis.

Wat de avond met paragnost Leo Roodveldt betreft was ik ook verrast door de rake berichten die veel mensen doorkregen waaronder ikzelf. Vol liefde wist Leo te communiceren te geven wat zijn moeder hem van gene zijde doorgaf. Ik heb de avond ervaren als zeer leerzaam, gezellig en met een warme sfeer.

Zeker voor herhaling vatbaar!

Wilma Verbeek - 13-10-2015 - 10:25

Leo Roodveldt heeft gisteravond weer bijna 50 mensen mateloos geboeid met de doorgevingen van zijn overleden moeder en anderen aan de vele mensen in de zaal. Telkens nam hij een voorwerp of foto van de tafel, stelde hij prikkelende vragen, gaf praktische raad, vol amsterdamse humor, heel duidelijk, af en toe confronterend, maar altijd liefdevol. Ook voor enkele aanwezigen in de zaal die niets hadden neergelegd, waren er doorgevingen. Al met al weer een heel boeiende avond die velen aan het denken zal hebben gezet. Weer een mooie stap in bewustwordingsprocessen

Ingrid Klooster-Oldhoff - 09-10-2015 - 11:27


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 volgende »